Bude přát,bude-vždycky záleží na nás samotných co vyzařujeme ze srdíčka k druhým lidičkám:-)))Čím více lásky,štěstí,krásy v drobnostech-tím více úsměvů a báječných dní:-)Měj se pěkně!
30.05.2010 02:45:00 | ilona
On Tě zase někdo hřát láskou bude-nebój,určitě brzy-léto je před Tebou:)
19.05.2010 21:17:00 | CULIKATÁ