myslím že když někdo umím mít někoho rád, tak to je taková nadstavba k tomu, aby se jednou naučil milovat.. Ale tolik si tím nejsem jistej. Rozhodně to je ale lepší, než nenávidět a pak zkoušet milovat.
26.09.2010 18:49:00 | Wor
máte holky pravdu obě.To mi nedošlo.Já mám naštěstí nejlepší přátele v rodině a to je jenom láska.To ostatní zatím neznám.
20.05.2010 22:45:00 | Iv