Smysl tvé básně
cítím kdesi v hlubině
a možná že až po víně
pravda mi vytane
nebo taky po pivu
jakpak ne
24.05.2010 15:43:00 | René Vulkán
duší i tělem on the road..
plamen, žár..
prach i troud..
nepopsaný list..
ve víru dění..
a čas..
a chuť..
žít život (jaký je)
to..je pravé jmění..
20.05.2010 21:06:00 | Bean