Sněhové vločky
Sněhové vločky padají.
Jsou studené a přesto tají.
Tajná přání v sobě ukrývají.
Ta přání tajou,
jako ty vločky.
Na city hrajou
a trápí duší stovky.
Nebo se trápí samotné?
Snaží se zhmotit, přání nehmotné?
Duše jsou studené a nemilované?
A vločky tají.
Na těle stém.
Je mrtvé a studené,
jako srdce v něm...
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, nejsembásník, Kars, Psavec, Agniezka, modrá..., CULIKATÁ
Komentáře (0)