Na dobrou noc
Na rovné pláni, kde nic není,
večer každý, hned po setmění,
se rychle a tiše mihne stín,
usměje se a letí za štěstím.
Já pod peřinou, jak ve vězení,
chci zvednout se a letět s ním.
Vstříc spánku snad a troše snění,
na křídlech snů k tobě doletím,
pak chránit tě budu, až do svítání,
obejmu tě a už nepustím...
Přečteno 435x
Tipy 14
Poslední tipující: mauvais-ange, dandelion-meadow, Petulindas, Bíša, labuť, Psavec, Iwushak..., Sisinka, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)