Ber a pojď
Anotace: Psané po dlouhých nocích, kdy spánek ne a ne přijít.
Přijď pro mě
a vezmi empétrosku.
Prosím,
měj mě rád. Aspoň trošku.
Vezmi mne za ruku
a nestyď se za mě.
Ještě spoustu kroků
spolu uděláme.
Nebo možná už ne.
Viď? Není to slušné.
– Ty.
A já. (?!) –
Ty víš, že to povídáš.
(Však já vím, ujišťuji tě, že ano.)
Jsi zrádce, hnusný Jidáš.
Tak je v historii znova dáno.
Už zase melu nesmysly.
Vůbec mi to nemyslí.
Jdu spát. Běž raději taky.
Než přitáhnou ranní mraky.
Ty. A já…
Každý sám.
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Valemart
Komentáře (1)
Komentujících (1)