Můj lední medvěd
Anotace: Pozn.: Všichni lední medvědi jsou leváci.
Jsi má láska první a zatím poslední
Miluju tě i gesta rukou tvé vlivnější hemisféry.
Stejně jako maj všichni medvědi lední.
Nejen proto se nikdy nechci dožít konce této éry.
Jak říkám, nechci se dožít rána,
kdy se vzbudím bez svého plyšového médi.
To by byla z čistého nebe rána;
další tmavá barva do každoranní šedi.
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)