Mušle
Anotace: z moře smutku...
Slova vyřčena z malovaných
rtů.Poslechni si melodii
kdy zvu Tě do svých snů...
Přijmi pozvánku do mého srdce
a nabídni si trochu lásky
Zašeptej do mořské mušle,že
chceš ji vlastnit taky...
Šumí v tichu a je kouzelná
Na dlani při půlnoci trochu
zčervená...
Jako láska co je ztracená...
Najdi sílu a staň se zachráncem
Vpluj na moře z mých slz a
vrať mi ovace...
Nebo bodni dýku do srdce...
Přečteno 425x
Tipy 20
Poslední tipující: betmen71, Doradan, Psavec, Elza511, hašlerka, mida, labuť, Kubino 2, Bíša, Chico1, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)