Prš mi slova
Neprší a déšť Ti
přestal téct po tváři
Já se brouzdám sama
ulicí, kde lampy už nezáří...
Chránila jsem Tvoje sny
bránila Ti splínu
Déšť přivolal bouřku a
ta se proměnila v zimu...
Studí ruce a z úst jde kouř
Je zamrzlá i ta písečná
poušť...
Poroučím dešti...Prš mi slova
že v srdci byla prohra
A teď tu stojím a moknu znova
Nemám se jít ke komu schovat...
Přečteno 418x
Tipy 24
Poslední tipující: Sima, Admen, betmen71, ta.cupka, Psavec, hašlerka, mida, labuť, Kubino 2, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)