Geometrie
.
Vztyčený bod
opěrné soustavy
mých dívčích snů
označím červenou
pastelkou
z továrny na naději
/ vymalované v barvě duhy /
Vygumuji přesčasy
tlukotu svého srdce
zraněného
tenkrát
teď
příště
na druhou
/ občas na třetí /
načrtnu novou přímku
vedoucí
z bodu TY k JÁ
a nazvu ji
MY
.
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Hloupá Květinka, Niky88, teď už nikdo, CULIKATÁ, hauskaa, DarkMuse
Komentáře (1)
Komentujících (1)