Pro někoho, kdo vlastně není
Anotace: Rýmy ze mě šli sami, však báseň nemá kandidáta. Třeba příště...
Tvé slzy chtěla bych setřít,
a říct Ti, že máš jich šetřit.
Šetřit pro lásku tvou,
lásku dlouhou, opětovanou.
Možná, že někdy štěstí nepřeje nám,
neboj, jsem s tebou, já to znám.
Však nezoufej má lásko,
jednou jí zas řekneš krásko.
Snad někdy pocítíš chvění štěstí,
snad budeš šťastný, beze lstí.
Já Ti to přeji vážně moc,
možná, že sním o tom celou noc.
Lásko, možná, že nejsem v pořádku,
svou lásku Ti píši do řádku.
Snad nepohrdneš tomu dění,
já totiž s Tebou cítím chvění.
Přeji Ti krásný život,
možná beze mě.
Pro mě to není závod,
kdo ano a kdo ne.
Je to pro mě možná víc,
než jsem Ti byla schopna říct.
Nedokáži vyjádřit,
jak dokážeš mě rozzářit.
Lásko, miluji Tě.
Přečteno 398x
Tipy 13
Poslední tipující: al-pacino, jedam, ilona, carodejka, Elie, Bíša, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)