Ve vodní krajině
Anotace: Báseň věnuji O.P.
Když moře bilo o moherské skály,
dnes hvězdy ve dne se mi zdály,
jakoby Slunce vyjít už nemělo.
V té vodní krajině, kde hvězdy svítí
vzpomínám na Tebe, trhám Ti kvítí.
Proč jsi tak daleko ? Tiše zaznělo.
Jsem tady od rána s tou ženou cizí,
byla mi blízká, ten pocit teď mizí.
Já v duchu líbám Tvé křehké tělo.
Jsi jako anděl seslaný snad z nebe.
Co tady dělám ? Ptám se sám sebe.
Hle, hvězdy zmizely, už se setmělo...
Přečteno 507x
Tipy 31
Poslední tipující: Gabrielle, Andee, ta.cupka., Květka Š., Divoženka1, Dygi, Vanilková Ninja, susana načeva, Morgenstern, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)