Peříčka něhy
.
.
.
Peříčka něhy včerejší noci
Stále poletují kolem mě
Štěstím zblázněná touha
Pryští ze srdce
A halí svět
Do kouzelných barev opojení
Nechám se unášet tím proudem
Oněmělá úžasem
Není to sen
Ani dílko zasněného scénáristy
Je to život
A žiji ho já
V tuhle chvíli
V tento okamžik
A chci být bláznem
A věřit
Že to štěstí je věčné ….
.
.
.
Přečteno 524x
Tipy 40
Poslední tipující: Lioness, Gabrielle, zenge, jita.1965, ilona, Holis, Agniezka, Bíša, střelkyně1, 4LJFilip, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)