Páteční podvečer
Anotace: Poprvé a naposled
Sedíš na mojí dece,
sedíš na ní tak měkce.
Skládáš si na ní růžičku,
uděláš pro mne službičku?
Zůstaň tu déle, jen o chvilku,
ty můj krásnej letní motýlku.
Máš tak nádhernou tvářičku,
připomínáš mi jarní rosy kapičku.
Doufám, že tě uvidím někdy příště,
nevím, co bych dělal na tvém místě.
Komentáře (0)