o nás
.
někdy jsou muži
popraskané džbány
co jen zázrakem celé
ještě drží
...................................přesto je ženy
...................................zdobí květinami
...................................křehkostí v jejich tělech
...................................zasaženy
.
Přečteno 605x
Tipy 40
Poslední tipující: Amonasr, divoska_jaja, V.N.Losinský, Maro Deives, Jana M., Kapka, pejrak, Actafool, Zefi, Zdeněk Farkaš, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)