Ďábelská láska
Anotace: ...jedna řachlá, když je ten máj... :oD
Pevná jak skála,
žhavá jak láva,
sílu nám dává
ohněm se stát...
Můžeme jiskřit,
toužebně hříšní
vzplanout a příští
okamžik hřát...
Bezpečnostní upozornění:
horoucí slova v kombinaci s propalujícími doteky
mohou mít až pekelný efekt!!
Ale možná právě proto...
Stále je v ceně
navzdory měně,
ráda se směje
a je to znát...
Přečteno 504x
Tipy 36
Poslední tipující: pretorius, šuměnka, Roko, Holis, hauskaa, dream in emptiness, jedam, Žqáry, labuť, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)