SLAVÍK
Anotace: Zlín, 24. 5. 2010
Malý slavík veselý
S peřím na ocásku
Sedí na Tvé posteli
Přijímá Tvou lásku
Vedle něj klec z provázků
Mohl sis jej chytit
Za důvěru, za lásku
Do hedvábných sítí
Po očku se dívá
V zobáčku píseň pro Tebe
Překrásně Ti zpívá
Pomalu letí do nebe
Místo paží křídla máš
Vždyť jsi taky slavíček
Na perutích odlétáš
Na nebe plné písniček
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: Jenda P., Zayo, 4LJFilip, labuť, Zorenka Ježková, Iv, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)