Ty
Zaslechla jsem o tobě zprávu
rozbušilo se mi srdce
avšak myslím, že po právu
přešlo mě to prudce
našels ještě mladší,
je to s ní snažší?
Lituju tu mladou slečnu
vybrala si takovou fetnu
zničit život to hrubě umíš
jen na sebe přitom myslíš.
Měl bys přestat
a ona taky
než skončíte místo
na nadráží
v hrobě.
To asi chceš umřít
pod mraky,
perník a jí
mít v sobě.
Proč dokážeš každou tak zmámit?
Udělají pro tebe vše jen se seznámit.
Dostaneš je do své moci,
pak už je těžko pomoci.
Ďábel v těle anděla
dobře žes odešel
a já pochopila
že tohle
jsem nikdy nechtěla.
Přečteno 388x
Tipy 8
Poslední tipující: Koza, mida, CULIKATÁ, susana načeva
Komentáře (2)
Komentujících (2)