Toulání
Anotace: ...nevím, zda o lásce, či sexu, či životě...příště to dám do říkánek...;-))))
Toulám se krajinou
a v hlavě prázdno mám.
Procházím temnou pustinou
a najdu rozpadlý chrám.
V tom chrámu starý oltář,
já před něj ulehám.
Kámen,tam kde má být polštář
a oddávám se svým představám.
Představuji si jak jsem milována.
Milována mužem jediným,
tím,kterého mám ráda.
Jenže zase jsem měla smůlu
a kolem nikoho nevididím.
Odcházím. V hlavě jak v úlu.
----------------------------------
Co zasila jsem, to nesklidím.
Přečteno 442x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, Koza, pamp_elka, Markéta Hl., nejsembásník, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., Skalnička, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)