Krásné ráno

Krásné ráno

Anotace: Vpomínky se vrací:-)

Je krásné ráno a ty spíš, vidím zavřená tvá víčka.
Snad hned tak tě nevzbudím, chci polibky tě hýčkat.
Rád věděl bych co se ti zdá, co tvůj úsměv značí.
Jen jeden polibek ti dám i tak málo mi stačí.
Vždy se hněváš že se dívám, vždyť oslepl jsem láskou.
Tvé tělo něžně přikrývám, rána ještě chladná jsou.
Tajím dech ať slyším ten tvůj, či tep tvého srdce.
Jsem jako dítě přistižené s čokoládou v ruce.
Je to stejné jako při usínání, když schovám tvou dlaň ve své dlani.
Není šťastnějšího na světě, má radost stále jen kvete.
Vím že snažíš se mi naznačit, že i zlé chvíle mohou být.
Ale na ně se rychle zapomíná a na dobré často vzpomíná.
Tak vstaň a pojď žít krásný sen, vždyť už začal další den.
Autor Eru Alonnar, 26.05.2010
Přečteno 444x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Dygi, deleite, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hýčkej si ten cit-ST

31.05.2010 20:03:00 | Dygi

líbí

Krásné vzpomínky :)

28.05.2010 19:50:00 | mašinka

líbí

Hezká!

26.05.2010 17:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel