Na vždy!!
Děkuji za rána,
kdy slunce ze tvých očí
hladí
a tvůj hlas mi tiše šeptá,
má lásko,krásný den.
Děkuji ti za dny,
plné úsměvů a štěstí,
kdy moje srdce ví,
že takhle to má být.
Děkuji za krásné noci,
kdy za tvou něhu a lásku
ráda dám ti ochutnat,
něco ze své zahrádky.
Děkuji a šeptám
ještě chvíli jen.
Než budeš muset odejít,
pryč z naší krásné pohádky.
Děkuji,že cítím
jak ve štěstí se žije.
Děkuji,že mé srdce bije.
Pro TEBE lásko!!!
Na vždy!!!
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, ilona, Danger, co zivot dal i vzal, Kajaro, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)