Jen trochu se usměj
a měj mě rád!
A říkej ta slůvka
co už nechtěl jsi znát.
Říkej,že jsem tvá láska
co tolik jsi chtěl.
Vidíš,že mít rád
jdi nězapoměl.
Ty jsi mé štěstí
máš pro lásku cit.
Ty jsi vše
pro co chci žít!!!
Snad každý den se ti dívá do očí
provází tě úsměvem,který se táhne nad lícním ubočí
pak zahřívá tě slovem lásky
odchází a trošku se oběvují u Tebe vrásky...
Má tě rád a příjde zas.