Nedorozumění
Anotace: Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Opravdu?
Nevím co říci, proto mlčím.
Pohled vždy stočím,
bojím se.
Srdce mi buší,
krev proudí,
chtíč hřeje.
Kůže husí.
Nesnáším ji, je povrchní.
Očím mým vyhýbá se,
nezdraví.
Hnusím se jí,
ať shnije.
Miluju ji!
Do prdele.
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Ejí, carodejka, CULIKATÁ, Labanda
Komentáře (2)
Komentujících (2)