Možná...
Anotace: Jé mi tak chybíš příteli, že bych Tě ráda navštívila ve tvém snění a poznala snad i tvého života dění.
Až přijde večer a po něm noc,
tak si já něco přeju strašně moc.
Jak zavřeš víčka a půjdeš spát,
já se ne Tebe přijdu tajně podívat.
Podívám se, nahlédnu do Tvých snů
a možná i poznám, kdo patří do Tvých dnů.
Kéž bych zjistila, že Tvým snem jsem já,
byla bych tak možná i láska Tvá.
Kdyby Ti tak na rtech utkvělo mé jméno,
a já slyšela Tvůj hlas, říkat má Jano.
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Kajaro, carodejka, a_tao, Danger, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)