...už zase!
Anotace: ...už zase!...podléhám v tom čase Tvé kráse...
Utéci mlhám...
...nevím kam prchám...
utéci před sebou,
a nebo za Tebou...
směsice doteků...
…..nářků....
i zázraků...
dostihla mě
v čase,
ano znova
...už zase!
Proběhnutá
myšlenka,
já byla Tvá
milenka.
Pocit anděla,
já se jen zasněla,
Pocit Tvůj,
Prosím stůj...!
Utápím se,
...už zase!
V čase bolesti,
v lidské neřesti.
Topim se
bez vody,
podivné náhody.
Prázdná slova
jsou...
...za mnou tiše
jdou...
za Tebou,
...slyšíš...kroky?
Tvé nároky...
...už zase...
podléhám
Tvé kráse!
Dej mi prožít
...Tebe...
Tobě prožít
dám...
já...
...sebe...!
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: Květka Š., labuť, carodejka, Psavec, Danger, CULIKATÁ, nejsembásník, Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)