..dívali se jeden druhému občas do očí a věděli,
že si těch vzájemných kradmých pohledů budou moci ještě dlouho užívat.
Vždyť kalich z deštníku se hned tak nevyprázdní.
31.05.2010 20:05:00 | Šerpík 1
...
a milenka blesků
setřela slova z úst
i démantové noci
a oni si jen tak pili
a voněli
a čekali
na plameny nového slunce
...
pěkně napsané!
28.05.2010 21:11:00 | Sisinka
opilý deštník a opilý pán
objali se v marigotce
mazlivě, až krotce
si vyznávají pýchu
a v průhybu drátů bez ostychu
slunečný objali flám
***
Jiří senior
27.05.2010 22:41:00 | j.c.
Zvláštní atmosféra, taková vydýchnutá do chladného deštivého dne, se spoustou dění tam za roletami očí.
27.05.2010 20:30:00 | Dota Slunská