Den s tebou
Anotace: Že by moje najednou zvrácené pocity?
Den je jako rozkvetlá růže,
nic zkazit ho již nemůže,
den je jako zářící svíce,
a nemůže být hezčí více.
Den je jako oheň planoucí,
bývá i jak slza kanoucí,
Den je někdy jako zázračný,
jindy bývá zcela opačný.
Dnešek byl jeden z těch krásných,
nádherných, nad hvězdy jasných,
dnů co s tebou prožívám si.
Všechno s tebou užívám si.
Mám tě ráda!
Přečteno 473x
Tipy 7
Poslední tipující: Čoki, Atilla, Labanda, ilona, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)