Rytíř
Anotace: chtěl bych mít bílého koně:)
Má krásko,
já na kousek papíra
píši ti verš,
když vše dobré skomírá.
Má krásko,
vždyť ty sama znáš
nástrahy, lsti,
jen lásku - tu nepoznáš..
Má krásko,
kde je tvůj rytíř
na koni bílém?
Kde jen on vězí?
Komentáře (0)