Poslední večeře
Poslední večeře
Na loukách těla mého
nechám Tvé touhy pást,
ochutnáváš od všeho
nedáš se vůní zmást.
V údolí tráva hustá
ukrývá pramínek,
na horách země pustá
kvete pár bylinek.
Jsi nenasytný snílek,
zmámený chutí mou,
ukrytá do košilek,
paže mě vysvléknou.
Ústa si rosíš vláhou,
znáš místa stříbrná,
ujíždíš mléčnou dráhou,
jsem málem snědená…
Přečteno 427x
Tipy 40
Poslední tipující: bobi bobie, Kapka, lyrickycynik, Agniezka, Zasr. romantik, zelená víla, Sisinka, BARBYE, Labanda, labuť, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)