na snech bita...
.
mrzí mě lásko(u) poloprázdný dům
moc mi je líto nedotknutých strun
bolí mě ještě nespatřené hvězdy
trápí mě vlaky, co přestaly teď jezdit
i naše kroky odečtené z "jednou"
naděje moje, co ustrašeny blednou
chybí mi ruce, ty jizvičky na nich
chybím si já... ve tvých horkých dlaních
zase bych chvíli šťastná chtěla lítat
dopolopita ............... být tebou sytá
.
Přečteno 515x
Tipy 48
Poslední tipující: enigman, V.N.Losinský, Giginka, Taog, Jana M., Skywalker, Kapka, Zdeněk Farkaš, pamp_elka, WhiteSkull, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)