Amorův šíp
Anotace: Ty malej "parchante":-)))
Zasáhl mě Amorův šíp,
cha...ani jsem nepíp.
Do srdíčka mě trefil,
láskou mi rty slepil.
Kdybych mohl Amorův šíp darovat,
bylo by to rozhodně tobě.
Chtěl bych se s tebou radovat,
aby se mohly spojit naše duše obě.
Tak hluboko mě trefil Amorův šíp,
až mi srdíčko láskou hoří.
Je mi o mnoho líp,
když mi Amorův šíp osnovu tvoří.
Jakmile si na tebe vzpomenu,
představím si nejkrásnější ženu.
Možná si něco nalhávám,
ale zbytečnými slovy nemávám.
Komentáře (0)