Probuzení vedle Tebe
Anotace: pro oči nejkrásnější...
Probuzen v prostředku noci,
rozespán přec plný síly.
Krásné je být v tvojí moci
procitat vedle své víly.
Ráno mi zpřetrháš spaní,
dlaní mi pohladíš líci.
Vím že to není jen hraní,
jak moře na měsíci.
Pohled Tvých nádherných očí.
Nejhezčí, to bez nadsázky.
Srdce se div nerozskočí,
zalité pocitem lásky
Přečteno 713x
Tipy 18
Poslední tipující: Pevya, ilona, Mraveneček, CULIKATÁ, Psavec, Kett, Kars, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Zorenka Ježková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)