Vrazi!
Své několikabarevné oči má jako solné jeskyně,
přitom ta dívka vypadá stále tak nevinně,
však ona ví, že nechtěný konec přijde,
a ona s prořezaným srdcem nakonec vyjde,
s nahým schouleným tělem se přes drát plazí,
zalibi jste ji, to vy jste vrazi!!!
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (0)