ulehla bych v odloučení
do tvých jasných linií
které v mžiku ožijí!
Noc tím pádem rázem změním...
ulehla bych do náruče
kterou fantas vytvořil
představovost je můj cíl
měsíc klíny rázem tluče...
spánek náhle zneklidnil
touhou mou jsi v dálce mučen
květ vydal pro včelu pyl
poračovala bych dýl...
v sonetu je konec ručen
/čtenář by se zapotil /
02.07.2010 18:39:00 | šuměnka