Malá pohádka
Když jsem byla malá,
slýchávala jsem ráda pohádky.
Neuvěřitelné příběhy o čisté lásce,
o porozumění a světě,
ve kterém slovo VĚŘIT má svůj význam.
Postupem času mi začali chybět.
Teď jsem ale zjistila,
že v jedné takové nádherné pohádce žiju...
S Tebou!
Přečteno 448x
Tipy 12
Poslední tipující: kolemjdouci, Gabrielle, ilona, labuť, Psavec, BArBArKO, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)