Znamení
Na tvoje oči nemůžu zapomenout,
mám je vypálené do duše,jako znamení toho,
že k sobě patříme - tenkrát kdy jsme byli spolu i dnes
kdy jsme každý jinde a žijeme dva tak rozdílné životy.
Ale osud je mocný a já věřím stále zoufaleji,
že se jednou naše životy spojí v jeden.
I kdyby ten život měl trvat třeba jen jediný den.
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Makula, Elisha, ilona, Mraveneček, WAYWARD, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)