To je opravdu moc hezká básnička, i když trošku smutná...
Ne, nejsem egoista, co má rád jen básničky "o Lence". :-)
Jako malá jsem nesnášela svoje jméno, protože se mi děti posmívaly. Možná proto jsem teď ráda, když ho někdo hezky použije - třeba v básničce.
Jestli ti moje básnička prosvětlila den, tak mám opravdu velkou radost. Přesně proto stojí za to psát dál, i když mě k tomu většinou přiměje nějaká nedobrá životní zkušenost. Ale to asi nejsem sama, viď? :-)
A ještě poznámka - myslím, že sám sebe trochu podeňuješ a moc si nevěříš.. A to je chyba!
27.01.2011 18:13:00 | Princezna.Smutněnka