Láska?
Anotace: Láska,ne.Láska?Ano.
Láska se vytratí,stejně jako voda v zemi.
Láska může být čistá,jako potok vody
ale i zakalená,jako rozbouřená řeka.
Mnoho mám kamarádů,ale ani jednoho nemiluji.
Vlastně jednohoale mám u něj šanci?
Asi ano,ani ne.....
Třeba.Možná.Nevím.
Ale miluji ho.
A on mně?
Ano,vždyť jsme každý stejný.
Ale přesto jiný.
Zvolej ano,miluji tě,a já,
patřiti do smrti ti budu.....
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)