krásně napsáno, leč milovat vícekrát je nám dáno.. hodně štěstí Jani..
01.06.2010 20:24:00 | zelená víla
I po druhé může srdce milovat,i po druhé člověku darovat své již zjizvené srdce.Lidský hněv,nenávist nam přižene chmury nad hlavu,ale usměvem se může navázat spojení,to se může proměnit v lásku,která má křídla,pak už jen vzlétnout nad mraky...
30.05.2010 21:52:00 | Danger
Jani,přeji Ti,aby to bylo skutečně pouze jediné srdce,veliká a doživotní,pravá láska!:)
30.05.2010 10:11:00 | CULIKATÁ
Moc ráda jsem si Tvou půvabnou básničku užila:-)Naděluji bodíky a úsměv k tomu,milá Janičko:-)
30.05.2010 01:49:00 | ilona