Smutno je mi
Anotace: za komenty budu vděčná ....
tak stal si se vzpomínkou
krásnou a přitom slzy v očích
stal si se minulostí
oba dva,nuceni jinam vkročit..
bolí to, protože vím..
že v mysli tvé nezbylo místo mi..
stala sem se pověstí
co boří jinde,jiným sny...
však vzpomínka zůstává
na první pusu a dotyk ruky tvý
tam v autě pod večerní oblohou
za svitu měsíce-jediný on to ví
nechci se loučit,sbohem Ti dát
můj čas už vypršel,to ona..
tvoje snění teď již hlídá
a já sem ta... co jen už v těch snech tvoji tvář vídá
Je mi smutno... Chybíš mi I...e
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, ilona, Madanik, Atilla, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)