Lesklá..
V snách sa od hlavy po päty trblietam
- keď snívam, nie som?
závoj sĺz tratím všade, kade lietam
zmorený plesom
tanečných kreácií z výbojov bleskov
sršiacich z neba
tiež sa Ti sníva noc plná odleskov
nežných sĺz? zliepam
tieň (nie je v zrkadle), neriešim spánok
bez snov o Tebe
od sĺz premočené telo ten amok
suší, lúč vstrebe
prvý, čo spálil sen, zo Slnka zhora
hlava mi treští
z túžby po tanci je noc čo noc chorá
od sĺz.. tých beštií
Přečteno 341x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Vjeršotepec, Holis, hašlerka, mademoiselle secret, ilona, Psavec, Sima, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)