Hadrář

Hadrář

Anotace: Nikdy nevím, kam báseň zařadit.

„Líbej mě na čelo,
Líbej mě na tvář,
Zpívej jak Marcello,
Nebo jak hadrář.

Líbej mě a zpívej,
O mojí ženskosti,
Básni a zpívej,
O této marnosti.

Zpívej o marnosti,
Se jménem láska,
O její krutosti,
Kdy pláče kráska
Nad hrobem ubohého
Jejího manžela
Co bohatého
Ho chtěla
a brečela.“

Zemřel jí pro lásku
Kterou netrpěla
Odešel pro krásku
Která ho nechtěla

Jelikož byl hadrář.
(chtěl líbat ji na tvář)
Autor Lina, 30.05.2010
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Čoki, Atilla, Andee, Labanda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zvláštní téma..moc hezká

01.06.2010 17:30:00 | Čoki

líbí

st zajímavá ;-) :-)

31.05.2010 01:27:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel