Anotace: proč se zamilujem do přátel,kteří nabízejí jenom přátelství...neboněkdy i víc ?
Viky-asi už po tom ledě umíš chodit,já tam vlítnu a čekám jesli vydrží nebo praskne...
Jinak s přátelstvím to mám podobně :-)
09.02.2011 17:57:00 | Danger
Je to tenký led, ale když se naučíš zlehýnka našlapovat.
Někdy je přátelství mnohem víc než láska.
Věř mi :-))
Nikdy bych 30-ti leté přátelství nevymněnila za 15-ti letou lásku.
24.01.2011 00:17:00 | Viktorie Zvalová
Děkuji za tvůj úhel pohledu.Kdyby ten tenký led nemoh prasknout,asi by to pro nás nebylo tak vzrušující.Láska to je dřina.
31.05.2010 17:42:00 | Danger
spálíme se ale zase později ta touha v nás sílí..no jo to je láska...ale i přátelství je důležité a láska to vše může časem zničit..je to tenkej led. Pěkně napsané ST!!!
31.05.2010 09:42:00 | xoxoxo