Anotace: Ahojky sluníčka, po dlouhé době mě zase chytlo střevo..ale nemyslím tím slepák =)včera těsně před půlnocí ze mě vypadly dvě /básničky/, dneskom po práci jsem je přepsala a hodila sem...tak si to užijte, doufám, že vás tím alespoň troška potěším :o)
Chtěla bych vám souhrně poděkovat, takhle na nikoho nezapomenu...úplně jste mě dostali :´) Nikdy se ještě nestalo, aby mi přibylo tolik tipů a komentíků během jedné noci a ještě u dvou /básniček/ Kdybyste jen věděli, jak moc mě to potěšilo..:o) Děkuju vám VŠEM sluníčka, děkuju =)
31.05.2010 22:24:00 | Giginka
Zase taková písničková... Máš talent na rytmus, nebo na nějakou melodii ;)
30.05.2010 22:50:00 | J.U. Ray