Hm,taky jsem si po ránu šmakovala u čajínku s kocourem a líbeznou náladičkou:)))Díky Tobe,zlatíčko!:-)
02.06.2010 17:22:00 | ilona
Chtěla bych vám souhrně poděkovat, takhle na nikoho nezapomenu...úplně jste mě dostali :´) Nikdy se ještě nestalo, aby mi přibylo tolik tipů a komentíků během jedné noci a ještě u dvou /básniček/ Kdybyste jen věděli, jak moc mě to potěšilo..:o) Děkuju vám VŠEM sluníčka, děkuju =)
31.05.2010 22:24:00 | Giginka
Obě se mi líbí... Nevím proč mi připomněly -
já to věděla,
že se ještě dějí divy,
že jednou potkán anděla
a ten anděl bude živý
(asi ne úplně přesná citace z Nezvalovy Manon)
30.05.2010 22:05:00 | Kapka