Kreslím, maluju si Tvé rty.
Anotace: škoda, že neumím kreslita malovat, bo bych si je namalovala.
Kreslím,
maluju si
Tvé rty,
jen mé
nepovedené
črty.
Přivírám svá
víčka,
zajiskřila
hvězdička,
náhlé závratě,
milovat,nebo
nechat Tě?
Zníš jako
můj vzdech.
Já klesám
v ohledech
Tvého cíle,
zdolali jsme
snad i
míle...
Mrazíš,
já se chvěju,
osudu možná
i směju.
Milovat, toužit
a chtít,
znamená
životem jít.
Máme svá
tajemství,
neopustíme
ta království!
Přečteno 761x
Tipy 22
Poslední tipující: hašlerka, zelená víla, střelkyně1, CULIKATÁ, labuť, Pevya, BARBYE, carodejka, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)