imho
nikdo ti nic neukradl,
přestaň panikařit, to chce klid,
láska není něco, co lze vlastnit,
proto to nelze ani vzít
01.06.2010 14:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba
ST sluníčko...pěkně si to vystihla...ono by to možná chtělo krást si tu lásku vzájemně :o)
31.05.2010 22:36:00 | Giginka
Já myslím,že jste si ji uloupili navzájem:)))-jste na tom asi stejně,viď?:)
31.05.2010 11:04:00 | CULIKATÁ
Jo zloději ti nevrací!..bohužel ..láska je lavina strhne a jedeš..ale jak skončíš nikdy nevíš a sama víš že pády jsou bolestný a mají trvalé následky ..většinou láska zlomí srdce ale přece pořád skáčeme po hlavě do té stejné řeky:/že jo?/ ST!
31.05.2010 09:53:00 | xoxoxo