Píseň pro lásku
Anotace: zkrátka o lásce
Sbírka:
otázky
Tak jako na nebi sluníčko,
tak jako v trávě kytička,
už je tu broučku pro Tebe,
ta nejkrásnější písnička.
Písnička o lásce,
písnička o štěstí,ať už jsi kdekoli,
cestu si proklestí,
najde Tě,
zazpívá,
ta slůvka naděje
a svými paprsky
srdíčko zahřeje
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, danaska, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)