Jedna zamilovaná
Anotace: Blázen který miloval...
S pocitem dnešního dne,
ukládám se a myslím na Tebe.
Nechám si zdát o tvých krásných očích,
a o Tvých tolik nezkrotných kadeřích.
Do snu vkradla se mi myšlenka,
ale pro Tebe je to záhadná tajenka.
Snad přijdeš na ní sama,
a není to velká neznámá.
Že slovy Mám Tě rád potvrzuji svoje city,
na papíru černou tuží jsou vyslyšeny.
Na Tvé tváře obtisk mých dlaní bych učinil,
a polibkem bych vše zpečetil.
Na Tvé jemné dívčí rysy skládal bych básně,
a Tvůj obraz zvěčnil bych na plátně.
Do ucha šeptal bych něžná slůvka,
a rozehnal bych všechna Tvá chmura.
Okvětními lístky zasypal bych Tě,
a nebe by bylo blankytné.
Bezostyšně díval bych se na Tebe,
a motýlí křídlo se třepe.
Nevím,jak Ti to mám říct,
tak snad tohle budeš číst.
Že ten kdo na Tebe myslívá,
já zamilovaný blázen se na Tebe usmívá.
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Dygi, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)