Hvězdokupa
Anotace: ,,Čím tmavší je obloha, tím světlejší se objevují hvězdy.´´ Leonardo da Vinci...Nevím..
Jak drží má dlaň tvoji
a je nám tak krásně
o tom, jak jsme svoji
píšu stále básně.
Mám ráda časy noční
jen sledovat tmu
ten něžný kontakt oční
svými rty tvé obejmu.
Sneseš mi to zlaté z nebe?
Chci mít Polárku na dlaňi.
Pod širým nebem vedle tebe
toužím vítat svítání.
Přečteno 368x
Tipy 25
Poslední tipující: casla, Dev_LATea_princess, ilona, Isquieasuus, hašlerka, Niky88, Psavec, Čoki, Kubino 2, Flamy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)